01 Qui som

Interpunct és una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Interpunct és una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector de la traducció tècnica (màrqueting, traducció de catàlegs i manuals), la traducció jurídica (traduccions oficials de certificats o títols) i la traducció audiovisual (subtitulació, doblatge, subtitulació per a sords i audiodescripció per a cecs).

Comptem amb una extensa xarxa de col·laboradors natius de més de 25 idiomes que són grans professionals i treballen exclusivament en el sector de la traducció. Això ens permet poder respondre davant qualsevol comanda de traducció al moment i entregar-la amb rapidesa. 

Garantim una excel·lent qualitat i compliment dels terminis. Comptem amb clients locals, nacionals i internacionals de sectors molt diversos. Com que som una xicoteta empresa, podem treballar estretament amb cadascun dels nostres clients fins a conéixer perfectament les seues necessitats. 

Mantenint un contacte constant amb el client tant a distància com en persona i cuidant cada detall, ens assegurem de l'èxit de cada traducció.

Com a mostra del seu compromís amb la formació de futurs traductors, Interpunct col·labora amb quatre universitats espanyoles oferint als seus alumnes formació pràctica, tant presencial com a distància:

compromis

• Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Universitat de València
• Facultat de Filologia i Traducció de la Universitat de Vigo
• Universitat Europea de València
• Universitat Jaume I de Castelló

Interpunct Traduccions

 

Sol·licite un pressupost sense compromís:

 

Tel.:+34 96 184 54 54 - 609 47 47 95

interpunct@interpunct.es

C/ Concordia, 1, local 3

Quart de Poblet, Valencia

2018 Copyright Interpunct Translations S.L.

Seguix-nos en les xarxes socials per a estar al dia de les nostres novetats:

Facebook:  

@interpunct.es y @Espacio.Interpunct

Instagram:  

@interpunct y @espacio.interpunct

Twitter:  

@inter_punct