top of page

Audiodescripció per a cecs amb À Punt Mèdia

Actualizado: 25 ene 2019

Al desembre de 2018, la cadena de televisió valenciana À Punt Mèdia va adjudicar a Interpunct el servei d’Audiodescripció per a persones amb discapacitat visual dels continguts de ficció infantil de la cadena. El període de la licitació és d'un any, a comptar des de l'1 de gener de 2019.

Estem molt contents amb esta notícia perquè Interpunct porta més de 10 anys dedicant-se al sector de l'accessibilitat als mitjans audiovisuals. És un treball que ens apassiona i la nostra experiència ens permet garantir la màxima qualitat d’este servei.


L’Audiodescripció per a cecs consistix a aprofitar les pauses i silencis de la banda sonora de qualsevol producte audiovisual (programa de TV, pel·lícula, obra de teatre, etc.) per afegir comentaris que ajuden el discapacitat visual a comprendre millor el text, descrivint l'acció o el lloc en què es desenvolupa l'escena, les característiques dels personatges, el seu vestuari, llenguatge corporal i les seues expressions facials. L’audiodescripció es locuta en un estudi de doblatge amb la veu d'un actor professional i l'àudio s'inserix en la banda sonora del producte audiovisual.


En Interpunct estem molt emocionats de poder participar en este nou projecte i esperem que siga el primer de molts.

bottom of page