top of page
Interpunt - Método Open Mind
logo-interpunct.png

02 Mètode Open Mind

Basem l'aprenentatge dels idiomes amb la combinació d'una tècnica d'estimulació xinesa, el Tao Yin.

 

El Tao Yin és una gimnàstica xinesa de meditació en moviment que ajuda a exercitar els músculs i els tendons i d'altra banda relaxa la ment i millora la concentració. 

Nuria Sanmartín, directora d’Interpunct, és professora de Tao Yin titulada per el Tao Center de Madrid  i en els descansos de les classes d’anglés va començar a usar este mètode amb els xiquets. Prompte va comprovar la gran acceptació que tenia entre els alumnes perquè notaven els seus beneficis, i des de fa ja uns anys en Interpunct oferim classes d'idiomes i Tao Yin combinades: esta és la base del mètode Open Mind .


L'èxit ha sigut rotund perquè xiquets i pares senten que tenim una necessitat enorme de relaxar-nos. Els alumnes, pares i docents hem vist canvis enormes en l'aprenentatge dels xiquets perquè estan molt més receptius i concentrats en les classes d’anglés, guanyen autoestima, milloren la seua memòria i aprenen a viure més relaxats i més feliços.


Per a nosaltres és prioritari que les nostres classes siguen divertides perquè els xiquets associen l'aprenentatge dels idiomes amb una cosa agradable i molt diferent a les classes de l’escola. Els xiquets passen moltes hores a l’escola, així que pensem que les activitats extraescolars deuen ser una cosa diferent que els motive, els oferisca noves experiències i permeta un millor aprenentatge. 

Per a  més informació sobre el tao yin i els seus beneficis, pots visitar la web de la Asociació Valenciana de Tao Yin.

tao yin

Interpunct Espai educatiu creatiu 

Interpunt - Método Open Mind

Com aconseguim que els xiquets es divertisquen mentre aprenen

En realitat, és fàcil introduir un idioma nou en contextos lúdics. Els xiquets escolten l'idioma mentre juguen o canten i, sense adonar-se, van acostumant l'oïda i aprenent vocabulari mentre estan entretinguts.

 

En un context de relaxació com el del joc, el seu cervell està molt més receptiu per a l'aprenentatge que si els dones interminables fitxes o els fas repetir llistes de paraules sense cap motivació. En canvi, si han de parlar anglés per a guanyar en un joc, fan l'esforç perquè veuen un resultat immediat.

interpunct-open-mind-2.jpg
bottom of page