foto-EQUIPO-Interpunct.jpg
logo-interpunct.png

01 Qui som

Interpunct es va fundar l’any 2009 a Quart de Poblet. Des dels seus inicis, l'acadèmia ha tingut un gran acolliment en la localitat i centenars d'alumnes han depositat la seua confiança en Interpunct per aprendre anglés, francés, alemany, xinés i valencià. 

Una prova que Interpunct aposta per la qualitat i la garantia dels seus resultats docents és que està reconegut com a centre oficial preparador dels exàmens d’anglés de Cambridge. A més, oferix als alumnes la possibilitat de combinar l'estudi d'idiomes amb un nou mètode que estimula l'aprenentatge, Open Mind.


L'empresa està creixent i des de 2018 vàrem iniciar la nostra activitat en un local de 250 m2 a Quart de Poblet, on disposem de 4 aules i oferim més idiomes i més horaris a xiquets de 3 a 17 anys.


Els nostres grups són reduïts, de 10 a 12 xiquets per classe com a màxim, la qual cosa ens permet un tracte i un seguiment més personalitzat de l'alumne. Així és molt més fàcil supervisar l'aprenentatge de cada xiquet i assegurar-se que tots participen i estan integrats en el grup.

qualitat

Interpunct Espai educatiu creatiu