01 Qui som

Interpunct es va fundar l’any 2009 a Quart de Poblet. Des dels seus inicis, l'acadèmia ha tingut un gran acolliment en la localitat i centenars d'alumnes han depositat la seua confiança en Interpunct per aprendre anglés, francés, alemany, xinés i valencià. 

Una prova que Interpunct aposta per la qualitat i la garantia dels seus resultats docents és que està reconegut com a centre oficial preparador dels exàmens d’anglés de Cambridge. A més, oferix als alumnes la possibilitat de combinar l'estudi d'idiomes amb un nou mètode que estimula l'aprenentatge, Open Mind.


L'empresa està creixent i des de 2018 vàrem iniciar la nostra activitat en un local de 250 m2 a Quart de Poblet, on disposem de 4 aules i oferim més idiomes i més horaris a xiquets de 3 a 17 anys.


Els nostres grups són reduïts, de 10 a 12 xiquets per classe com a màxim, la qual cosa ens permet un tracte i un seguiment més personalitzat de l'alumne. Així és molt més fàcil supervisar l'aprenentatge de cada xiquet i assegurar-se que tots participen i estan integrats en el grup.

qualitat

Interpunct Espai educatiu creatiu 

Sol·licite un pressupost sense compromís:

 

Tel.:+34 96 184 54 54 - 609 47 47 95

interpunct@interpunct.es

C/ Concordia, 1, local 3

Quart de Poblet, Valencia

2018 Copyright Interpunct Translations S.L.

Seguix-nos en les xarxes socials per a estar al dia de les nostres novetats:

Facebook:  

@interpunct.es y @Espacio.Interpunct

Instagram:  

@interpunct y @espacio.interpunct

Twitter:  

@inter_punct